Ontbijt bezorgen Almere

Ontbijt bezorgen Almere verzorgt met liefde jouw ontbijt en bezorgt deze in Almere en omgeving. 7 dagen per week 365 dagen in het jaar. Dus ook op alle officiële feestdagen.

Ontbijt bezorgen Almere

Geniet samen met je geliefde, gezin of de hele familie van onze met zorg klaargemaakte ontbijtjes. Je hoeft er zelf niet vroeg voor op te staan, wij maken het ontbijt voor je klaar en bezorgen het ontbijt op het door jouw opgegeven adres en tijdstip.

Keuze uit verschillende ontbijtboxen

Ontbijt bezorgen Almere biedt een groot aantal verschillende ontbijten aan. Kies uit een Luxe Ontbijt, Uitgebreid Ontbijt, Vegetarisch Ontbijt, Halal Ontbijt of zelfs uit een Vis Ontbijt. Heb je echt iets speciaals te vieren kies dan uit een Champagne Ontbijt. Wij hebben meer dan 20 verschillende champagnes waar je uit kan kiezen. Variërend van €29,95 tot en met €299,95.

Picknickmand bezorgen Almere

Bij Ontbijt bezorgen Almere kan je ook kiezen voor een geheel verzorgde picknickmand, vol lekkernijen. Deze kan je op een locatie naar keuze laten bezorgen Almere en omgeving.

Almere ligt in de polder Zuidelijk Flevoland, aan de waterkant is Almere gelegen aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer. Ook zijn er in de omgeving Almere meerdere natuurgebieden waar je heerlijk kan wandelen.

Ga met familie of vrienden op pad en geniet van de mooie natuur en het vele water in de Oostvaardersplassen. Of wandel met de kinderen een kabouterroute in “De Kemphaan”. Genoeg mooie plekjes voor een heerlijke picknick. Kies uit een Luxe Picknickmand, Tapas Picknickmand of een VIP Picknickmand.

Buffet bezorgen Almere

Ben je met meer dan 10 personen en wil je iets speciaals kies dan voor een van onze buffetten. Zo geniet je samen met je gezelschap van een heerlijk ontbijt of lunch buffet. Onze buffetten zijn ook ideaal op het werk tijdens een vergadering of teambuilding. Dus ook op zakelijk gebied bent je bij ons aan het juiste adres.

Ontbijt bezorgen Almere dieet of voedselwensen

Heb je speciale dieet of voedselwensen? Geen probleem vertel het ons en wij zorgen in overleg met jou voor een passende vervanging. Ook verzorgen wij Halal producten. Zo kan echt iedereen van een heerlijk ontbijt, brunch, lunch of picknick genieten. Kijk ook eens op Ontbijtservice Amsterdam.

Scroll naar boven