Ontbijt bezorgen Rotterdam

Ontbijt bezorgen Rotterdam bezorgt 7 dagen in de week, 365 dagen in het jaar heerlijke ontbijtboxen in Rotterdam en omgeving.

Start de dag met een heerlijk vers en gezond ontbijt. Wij bezorgen de ontbijtboxen thuis of elders op locatie. Leuk om te geven en heerlijk om te ontvangen. Bij Ontbijt bezorgen Rotterdam heb je volop keus uit diverse ontbijtjes die met zorg door ons zijn samengesteld.

Ontbijt bezorgen Rotterdam

Verrassing Ontbijt bezorgen Rotterdam

Wij hebben diverse Verrassing Ontbijtboxen in ons assortiment. Verras je geliefde met één van onze verrassing ontbijtjes en breidt je ontbijt uit met een heerlijke fles Champagne of een leuk cadeau. Kies uit een heerlijke fles Moët, Piper-Heidsieck, Dom Pérignon of een alcoholvrije bubbel. Verras de ontvanger met een mooi veldboeket, lieve knuffel of ballon.

Kies voor speciale aangelegenheden uit onze “Specials”.  Wat dacht je van een heerlijk ontbijt voor de jarige Sarah of Abraham of verras je moeder of vader met een lief Moederdag of Vaderdag ontbijt. Vier Pasen of Kerst met de hele familie en start deze gezellige dag met een goed Champagne Ontbijt.

Brunch, Lunch, High tea of Picknickmand bezorgen

Ontbijtbox Rotterdam verzorgt ook een heerlijk brunch, lunch, high tea of picknickmand op locatie in Rotterdam en omgeving. Een vriendinnen dag is niet compleet met een heerlijke high tea en geniet samen van elkaar en het lekkere eten. Ga er met je gezin op uit, bezoek de “high lights” van Rotterdam en geniet aan de Nieuwe Waterweg van een heerlijke picknick.

Wij hebben verschillende picknickmanden waar je uit kan kiezen. Heb je een dieet of voedsel wens? Vraag ons naar de mogelijkheden en in overleg met jou zorgen wij voor een passende oplossing. Kijk ook eens bij onze Vegetarische Ontbijtboxen of Halal Ontbijt.

Zakelijke ontbijtjes van Ontbijtbox Rotterdam

Laat Ontbijt box Rotterdam ook jouw zakelijk ontbijt, brunch of lunch verzorgen. Wij hebben voor groepen vanaf 10 personen ontbijt, brunch en lunch buffetten die wij op locatie bezorgen. Ideaal voor zakelijke gelegenheden zoals een vergadering of jubileum.

Een bedrijfsuitje in de planning denk dan eens aan een heerlijke picknickmand vol lekkers. Je kunt kiezen uit een Luxe Picknickmand, VIP-picknickmand of een heerlijke Tapas Picknickmand. Kortom ook zakelijk ben je bij ons aan het juiste adres voor ontbijt, brunch of lunch. Kijk ook eens op Ontbijtservice Den Haag.

Scroll naar boven