Ontbijt bezorgen Tilburg

Heb je iets te vieren, verjaardag, jubileum of andere feestdag? Ontbijt bezorgen Tilburg bezorgt 7 dagen in de week heerlijke ontbijtjes waar je maar wilt in Tilburg, thuis of op een andere locatie. Wordt wakker met de geur van verse koffie, heerlijk knapperige luxebroodjes en versgeperst jus d’orange. De ideale start van een prachtig mooie dag.

Ontbijt bezorgen Tilburg

Diverse ontbijtboxen

Bestel eenvoudig online de ideale ontbijt box bij ontbijt bezorgen Tilburg. Wij hebben verschillende soorten ontbijtboxen. Wil je iemand zomaar verrassen, kies dan een heerlijk ontbijt uit een van onze verrassings ontbijtjes. Of kies met Moederdag, Vaderdag of Kerst uit onze Specials.

Ook hebben wij vegetarische en halal ontbijtboxen en heb je voedsel of dieet wensen vertel het ons en wij zorgen voor een passend ontbijt. Bij Ontbijtservice Tilburg is niets onmogelijk, wij kunnen alle ontbijtboxen voor u aanpassen zodat echt iedereen van een heerlijk ontbijt kan genieten.

Buffet bezorgen Tilburg

Ontbijt bezorgen Tilburg verzorgt ook jouw buffet. Ideaal voor als je met een grotere groep bent, vanaf 10 personen. Onze buffetten zijn ook perfect als zakelijk ontbijt of vergader buffet. Zo geniet je samen met je gezelschap van een heerlijk vers samengesteld en volledig verzorgt ontbijt of lunch.

Picknickmand bezorgen Tilburg

Tilburg is een erg gezellig en mooie stad waar je heerlijk kan wandelen. In en in de omgeving van Tilburg is er van alles te zien en te beleven. Verdwaal in het dwaalgebied van Tilburg, een gezellig en pittoresk winkelgebied of ga naar de zondagsmarkt waar je heerlijke lokale specialiteiten kan kopen.

Liever lekker de natuur in ga dan wandelen in de Loonse en Drunense Duinen een prachtig natuurpark met zandvlakten. Ideaal gebied om te picknicken.

Ontbijt bezorgen Tilburg verzorgt ook heerlijke luxe picknickmanden, biologische picknickmanden, tapas picknickmanden por dos! Of een VIP-picknickmand. Alle manden zijn goed gevuld met allerlei lekkers en kan je ook aanvullen met bijvoorbeeld een heerlijke fles champagne om het nog feestelijker te maken.

Ontbijt online bestellen

Bestel gemakkelijk online jou ontbijt, buffet of picknickmand. Wij bezorgen het op de door jouw gewenste dag, tijdstip en locatie. Smakelijk eten!

Scroll naar boven