Ontbijt bezorgen Utrecht

Woon jij in Utrecht of heb jij familie in Utrecht en omgeving wonen? Bestel dan eens een ontbijt bij Ontbijt bezorgen Utrecht en geniet zelf of verras een ander met een heerlijk ontbijt van ons.

Ontbijt bezorgen Utrecht bezorgt alle dagen van het jaar, dus ook op de officiële feestdagen, verse ontbijtjes. Bestel eenvoudig online, selecteer het gewenste ontbijt, voer de bezorgdatum, tijdstip en het adres in en betaal via het betaalsysteem.

Ontbijt bezorgen Utrecht

Verrassing Ontbijtbox bezorgen Utrecht

Kies uit een van onze 12 “Verrassing Ontbijt” boxen. In ons assortiment hebben wij een, Luxe Ontbijt, Vegetarisch Ontbijt, Ontbijt met Bubbels, Frans Ontbijt of een Familie Ontbijt. Verwen je zelf of verras een ander met een van deze heerlijke ontbijtboxen.

Op speciale momenten in het jaar kan je kiezen uit één van onze 12 “Specials”. Verras je moeder of vader met een Moederdag of Vaderdag Ontbijt, je Valentijn met een Valentijns Champagne Ontbijt of geniet met Kerst samen met je gezin van een heerlijk Kerst Ontbijt.

Picknick time of High tea

In Utrecht is van alles te beleven en te zien. Ga met je vriendinnen shoppen of ga met je lief verdwalen door de kleine straatjes. Bekijk met je gezin Utrecht vanaf het water en neem een goed gevulde Picknickmand van Ontbijt bezorgen Utrecht mee op de boot.

Wij hebben verschillende picknickmanden in ons assortiment, leuk om cadeau te doen. De mooie picknickmand mag je na gebruik houden als aandenken aan een gezellige verwen dag. Je kunt kiezen uit een Ontbijt Picknickmand, Biologische Picknickmand, Tapas Picknickmand por dos! of een VIP-picknickmand. Ook voor een high tea ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk ook eens op Ontbijtservice Eindhoven.

Scroll naar boven