Ontbijt buffetten (vanaf 10 personen)

Tot onze mogelijkheden behoort ook het verzorgen van een compleet ontbijt of lunchbuffet voor bijvoorbeeld je collega’s, familie, vrienden of kennissen.  Het ontbijt wordt in buffetvorm gepresenteerd zodat de ontvangers hun eigen ontbijt kunnen samenstellen.

Gezellig met elkaar ontbijten om de dag goed te beginnen? Dan is een ontbijtbuffet de juiste keuze voor u! U zet in een handomdraai een heerlijk ontbijt op tafel Ontbijtservice Online bezorgd uw (zakelijk) ontbijtbuffet vanaf 10 personen door het hele land!

Wij bezorgen iedere dag van het jaar, dus ook op (officiële) feestdagen. Wij bezorgen uw ontbijt tussen 06.00 uur en 13.00 op het door uw gewenste tijdstip. In het bestelproces kiest u uw voorkeurstijd verdeeld in blokken van een uur.
Ontbijtbuffet bestellen

Ontbijtbuffet Royaal: €15,00 per persoon

 • Broodsoorten: Croissant, krentenbol, pistolet wit, zachte witte bol en bruine bol.
 • Belegsoorten: Jonge kaas, komijnen kaas, gegrilde ham, kipfilet, gebraden gehakt en diverse zoetwaren.
 • Diversen: Gekookte eieren en fruit.
 • Dranken:  Verse jus.

Ontbijtbuffet uitgebreid: €17,50 per persoon 

 • Broodsoorten: Croissant, ontbijtkoek, krentenbol, ciabatta, pistolet wit en bruin, zachte witte bol en bruine bol.
 • Belegsoorten: Jonge kaas, komijnen kaas, bieslook kaas, gegrilde ham, kipfilet, gebraden gehakt, rosbief en diverse zoetwaren.
 • Diversen: Gekookte eieren en verse fruitsalade.
 • Dranken:  Verse jus.

Luxe Ontbijtbuffet: €19,95 per persoon 

 • Broodsoorten: Croissant, knäckebröd, krentenbol, waldkornbol, ciabatta, pistolet wit en bruin, zachte witte bol en bruine bol, chocolade croissants en muffins.
 • Belegsoorten: Jong belegen kaas, oude kaas, komijnen kaas, bieslook kaas, brie, paté, fricandeau, rosbief, gegrilde ham, kipfilet, gebraden gehakt en diverse zoetwaren en salades.
 • Vissoorten: Gerookte zalm.
 • Diversen: Gekookte eieren ,  huisgemaakte salades, borden, bestek en servetten.
 • Dranken:  Verse jus.   
Ontbijt buffetten (vanaf 10 personen)

Heb je binnenkort een familie weekend en wil je niet zelf uren bezig zijn met het samenstellen van het ontbijt buffet, het doen van de boodschappen en het uitstallen van het buffet?  >Bestel dan hier een van onze ontbijt buffetten.

Bij ontbijtserviceonline.nl ben je aan het juiste adres voor heerlijke verse en zeer uitgebreide ontbijt buffetten. Onze buffetten zijn zeer geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Alle ontbijtproducten worden keurig netjes op het buffet uitgestald, waarna iedereen kan pakken wat ze graag willen eten. Tegen een meerprijs is het mogelijk om serviesgoed te reserveren deze word dan mee geleverd bij het ontbijt en heeft u ook daar geen omkijken naar.

Feestdagen

Ook op feestdagen komen wij onze overheerlijke verse ontbijt buffetten bij jou op locatie verzorgen. De buffetten zijn in verschillende samenstellingen verkrijgbaar. Denk hierbij aan een ontbijt buffet met of zonder koude en warme dranken. Ontbijt buffetten zijn ideaal voor bijvoorbeeld een kerstontbijt op het werk of om de eerste dag van het nieuwe jaar met al je collega’s goed te starten.

Geniet dus met Pasen, Pinksteren of Kerst samen met de hele familie of op het werk met je collega´s van een heerlijk ontbijt buffet. 

Zakelijk ontbijt buffetten

Heb je een vergadering of overleg ook dan kan je bij ons heerlijke ontbijt buffetten bestellen. Bestel hier het vergader ontbijt buffet. Heb je een online vergadering ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook verschillende Zoom ontbijt buffetten aan.

Hoe gaat het in zijn werk

Kies eenvoudig welk ontbijt buffet je wilt reserveren. Voer het juiste aantal personen in.  Geef door waar en wanneer je het buffet wilt laten bezorgen en druk op verzenden. Wij zorgen er dan voor dat op de door jouw aangegeven datum, tijdstip en adres het ontbijt buffet klaar staat zodat je samen met je familie of collega´s heerlijk kan genieten! Geen gedoe met inkopen en sjouwen van de boodschappen

Let op standaard wordt er geen koffie of thee bij het buffet verzorgd je kunt deze apart bij het buffet bestellen.

Scroll naar boven