Ontbijtservice Den Haag – Online ontbijt bestellen!

Wakker worden met de geur van verse koffie, knapperige broodjes en verse jus d’orange? Dat is een ideale start van een prachtige dag! Ontbijtservice Den Haag bezorgt heerlijke ontbijtjes graag bij u thuis of bij iemand die u wil verrassen met een ontbijt.

Ontbijtservice Den Haag

Bestellen van een ontbijtbox bij Ontbijtservice Den Haag is simpel en eenvoudig. In onze webshop vindt u alle beschikbare ontbijten keurig gerangschikt. Kies voor bijvoorbeeld een familieontbijt of een champagneontbijt. Of heb je liever een vegetarisch ontbijt of zelfs halal ontbijt? Bij Ontbijtservice Den Haag is werkelijk niets onmogelijk als het om ontbijt gaat.

Alles vers en met zorg bereid door Ontbijtservice Den Haag

Ontbijtservice Den Haag werkt enkel en alleen met de allerbeste producten. De ontbijtboxen worden door onze medewerkers met alle nodige zorg bereid. Dit doen wij met heel veel plezier 7 dagen per week en al vele jarenlang. Wanneer u voor 18.00 uur een ontbijtbox besteld kunt u de volgende ochtend al genieten van een kakelvers eitje, knapperige broodjes met lekker beleg en een heerlijk glas jus.

Vroeg opstaan voor het ontbijt is niet nodig. U bepaalt namelijk zelf de tijd waarop onze medewerkers het ontbijt bij u thuisbezorgen. Desgewenst kunt u ervoor kiezen om het ontbijt nog extra feestelijk te maken. Kies bijvoorbeeld om het ontbijt aan te vullen met een mooie bos bloemen, een prachtige ballon, een landelijk ochtendblad of een fles heerlijke bubbels.

Speciale kinderontbijtjes

Ook kinderen verdienen een feestelijk ontbijt. Ontbijt bezorgen Den Haag levert speciale kinderontbijtjes met zachte broodjes, zoet beleg en een kindersurprise ei. Naast dit heerlijke ontbijt vinden ze ook nog een extra speeltje in hun ontbijtbox. Dat is toch het perfecte begin van de dag voor alle kids? Het ontbijt betalen kunt u veilig online doen via iDEAL of contant bij aflevering van het ontbijt bij u thuis. Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Utrecht.

Scroll naar boven