Ontbijtservice Eindhoven

Ontbijten zorgt voor een goed begin van de dag. Meestal zal u waarschijnlijk zelf een ontbijt klaarmaken voor uzelf en uw geliefden. Maar sommige dagen vragen gewoon om iets speciaals! Dan is het prettig dat u zelf helemaal niets hoeft te doen, buiten genieten natuurlijk. Feestdagen, jubileums en verjaardagen kunt u zo op een hele speciale manier laten beginnen. Ontbijtservice Eindhoven heeft een heel ruim assortiment ontbijtjes waar u uit kunt kiezen.

Ontbijtservice Eindhoven

Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw geliefde eens romantische te verrassen met een champagne ontbijt? Heerlijk verse gebakken broodjes met luxe vleeswaren en diverse soorten zoet beleg. Het ontbijt is aangevuld met een glas vers geperste jus d’orange en natuurlijk een fles champagne.

Het gehele ontbijt is feestelijk verpakt en bevat een handgeschreven wenskaart met uw persoonlijke boodschap. Het ontbijt is tegen een meerprijs, aan te vullen met een rode roos of een prachtig boeket.

Ontbijtservice Eindhoven, voor ontbijt, lunch en picknick

Ontbijt bezorgen Eindhoven werkt alleen met de beste kwaliteit producten. Onze medewerkers bereiden uw ontbijt met veel zorg. Wanneer u vandaag voor 18.00 uur een ontbijt besteld, kunnen wij morgen al bezorgen. Het tijdstip van bezorging kunt u zelf aangeven.

Wilt u eerst lekker uitslapen of heeft u nog veel meer plannen en wilt u de dag vroeg beginnen met een ontbijt? Wij bezorgen ontbijt aan huis van 06.00 tot 13.00 uur. U kunt bij Ontbijtservice Eindhoven ook terecht voor een voedzame lunch of een goedgevulde picknickmand.

Zakelijke buffetten en lunches

Heeft u een bedrijf of onderneming in Eindhoven? Wilt u uw medewerkers eens extra verrassen met een gezellige lunch of een jubilaris in het zonnetje zetten? Dan kunt u ook daarvoor terecht bij Ontbijt bezorgen Eindhoven.

Al vanaf 10 personen kunnen wij een volledig ontbijtbuffet of lunch aanbieden uiteraard volledig op uw wensen aangepast. Desgewenst is het ontbijtbuffet of de lunch uit te breiden met vers fruit en diverse dranken. Ontbijtservice Eindhoven levert 365 dagen per jaar en staat altijd voor u klaar. Kijk ook eens op Ontbijt bezorgen Tilburg.

Scroll naar boven