Paasontbijt

Ontbijt op zijn Paasbest in bed of met zijn allen gezellig aan de feesttafel. Pasen is in aantocht en u heeft nog een paar weken om een heerlijk Paasontbijt te reserveren. Het zelf organiseren, thuis of op het werk is best een tijdrovende klus waar veel tijd en werk in gaat zitten. Om het gemakkelijk te maken en de paasdagen feestelijk en smakelijk te starten kun je jezelf, je partner, gezin of familie verwennen en verrassen met een vrolijk, heerlijk en uitgebreid Paasontbijt van Ontbijtservice Online.

Wij verzorgen beide Paasdagen luxe Paasontbijten helemaal in de vrolijke voorjaars kleuren en met onder andere heerlijke paasstolletjes met amandelspijs, matzes, roomboter croissants, kraakverse broodjes, gerookte zalm, luxe salades, franse kaasjes, fijne vleeswaren, scharreleitjes en natuurlijk paaseitjes.

Paasontbijt

Paasontbijt

De paas special van ontbijtservice online bestaat onder andere vers gebakken luxe mini broodjes, Frans croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter,verse geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade Paaseitjes en een Paas verrassing.

Prijs per persoon: € 32,50 p.p.
Vanaf 2 personen: € 27,50 p.p.

Paasontbijt bestelen


Paas Champagne Ontbijt

Paas champagne ontbijt

Een heerlijk luxe ontbijt met een bruisende Prosecco, diverse luxe mini broodjes, een croissantje, krentenbol, een ontbijtkoekje, natuurlijk een beschuitje, diverse soorten jam, vruchtenhagel en chocoladevlokken. Kipfilet, yorkham, jonge kaas en komijnekaas, een gekookt eitje, roomboter, vers geperste jus d Orange, een romige vruchtenyoghurt, koffie of thee met chocolade paaseitjes, met een champagneglas en Paasverrassing cadeau.

Prijs per persoon: € 37,50 p.p.
Vanaf 2 personen: € 32,50 p.p.

Paas champagne ontbijt bestellen