Vaderdag Ontbijt

Op zondag 18 juni 2023 is het weer Vaderdag. De dag waarop jij, je vader extra in het zonnetje zet om hem te bedanken dat hij er altijd voor je is, voor je klaar staat en naar je luistert, kortom hij jouw vader is. Weet jij nog niet wat jij, je vader wilt geven? Verras hem dit jaar dan met een overheerlijk Vaderdag ontbijt!

Je hoeft hier zelf niet vroeg voor op te staan, je laat het ontbijt namelijk gewoon bezorgen door de ontbijtserviceonline.nl! Als de deurbel gaat en er een vriendelijke bezorger een overheerlijk ontbijt bij jouw vader komt brengen, zal hij ongetwijfeld blij verrast zijn. Jij laat al vroeg op de dag merken dat je aan hem gedacht hebt. Vaderdag kan niet mooier beginnen toch?

Verras jouw vader met ons Vaderdag ontbijtbox

Bestel nu alvast onze heerlijke Ontbijtbox voor Vaderdag. Kies uit bijvoorbeeld het Vaderdagontbijt of het Vaderdag Champagne Ontbijt.

Het Vaderdag ontbijt bestel je al voor 37,50 euro per persoon en vanaf 2 personen 32,50 euro per persoon en bestaat onder andere uit

  • Brood assortiment: diverse luxebroodjes, croissants, knäckebröd, beschuit en ontbijtkoek;
  • Brood beleg: verschillende verse vleeswaren, Hollandse kazen en Franse mini kaasjes, zoet beleg;
  • Dranken: Koffie of thee naar keuze, versgeperst jus d’orange
  • Overige: Gekookte eieren, vers fruit, bonbons, roomboter en Becel

Champagne Ontbijt

Met het Vaderdag Champagne Ontbijt maak je Vaderdag nog specialer, bij dit ontbijt zit dan ook een heerlijke fles Cava. Het Vaderdag Champagne Ontbijt bestel je al voor 42,50 euro per persoon en vanaf 2 personen 37,50 euro per persoon.

Ook is het mogelijk om tegen betaling Champagne naar keuze te kiezen. Wij hebben keus uit meer dan 20 verschillende champagnes variërend in prijs van 29,95 euro tot en met 299 euro. Je kunt onder andere kiezen uit Louis Roederer Cristal, Dom Pérignon Vintage, Moët Diamond Suit Nectar en Piper-Heidsieck Brut.

Vaderdag Ontbijt

Kies een origineel Vaderdag cadeau bij je ontbijt

Maak het ontbijt compleet met nog een extra leuk cadeau. Wij hebben een ruim assortiment aan cadeauartikelen. Kies bijvoorbeeld een ontbijttafeltje zo kan je vader heerlijk op bed zijn ontbijt eten. Of kies de ochtendkrant, een paar sokken, een bierpakket, een losse rode roos of een mooi boeket bloemen.

Scroll naar boven